Assertiviteitstraining Oldenzaal

Assertiviteitstraining Oldenzaal - Assertiever worden

Kun je wel een extra dosis assertiviteit gebruiken? Heb je je weer laten overhalen tot een klus die je liever niet doet? Geef je te gemakkelijk aan een ander toe? Ontdek dan hier de beste assertiviteitstrainingen in Oldenzaal. Meer assertiviteit maakt je leven meteen een stuk aangenamer en minder stressvol.

Wat bedoelen we eigenlijk met assertiviteit?

Met assertiviteit wordt bedoeld dat je je eigen mening, gedachten en gevoelens op een gepaste wijze durft te uiten, terwijl je de ander respecteert. Maar dit kan soms eng zijn. Wat zal de ander van me denken als ik zeg dat ik niet aan zijn verzoek kan voldoen? Veel mensen laten hun gedrag bepalen door wat anderen zeggen en denken. Maar hoe zit het met je eigen wensen? Doe hier een beroep op ons netwerk met professionele assertiviteitstrainingen in Oldenzaal en doe je voordeel met:

  • Ervaren en erkende coaches
  • Hoogstaande kwaliteit
  • Online offertes aanvragen
  • Kosteloze en vrijblijvende offertes
  • Snelle en betrokken service
De vaardigheden die je tijdens een training leert helpen je om krachtiger in het leven te staan. Meer weten over assertiviteitstrainingen in Oldenzaal? Neem dan hier direct contact met ons op.
Contact en informatie

Voordelen AssertiefDirect
  • Plaats gratis en vrijblijvend jouw aanvraag
  • Binnen 24 uur ontvang je meerdere offertes
  • Alleen bedrijven uit jouw eigen regio
  • Vergelijk de offertes op prijs en kwaliteit
  • Maak je keuze voor assertiviteitstraining
Via jullie in contact gekomen voor een 1-daagse cursus voor het ontwikkelen van mijn assertiviteit. Zeer tevreden en heb er nog iedere dag profijt van. Mijn complimenten voor de service van Assertief Direct. Binnen 24 uur had ik 4 offertes met inhoud van de training ontvangen. – H. Veenhof


Wat is assertiviteit Assertieve mensen kunnen op een nette manier hun belangen, grenzen en mening uiten aan anderen. Kortom; doen en zeggen wat je denkt op een respectvolle wijze voor anderen. Met name het leren ‘nee’ zeggen is voor velen lastig en kan voor problemen zorgen zoals stress en zelfs burn-outs. Lees meer »
Voordelen van assertiviteitstraining Het volgen van een training assertiviteit heeft meerdere voordelen in zowel voor werk als privé situaties. Zo is een assertiviteitstraining zeer nuttig voor verlegen mensen en voor diegene die mondiger en zelfverzekerder willen worden. Met de training gaan we jouw verbale kwaliteiten verder ontwikkelen. Lees meer »
Werkgebied informatie
Werkgebied informatie »


Inhoud assertiviteitstraining

Om je een idee te geven van wat er allemaal aan de orde komt tijdens een assertiviteitstraining in Oldenzaal geven we je alvast een impressie van wat je kunt verwachten. Je gaat tijdens een dergelijke training op zoek naar je eigen waarden en ambities, je leert omgaan met spanningen en belemmerende gedachten, je leert om effectiever te communiceren, beter voor jezelf op te komen, om beter feedback te geven en te ontvangen, om beter met conflicten om te gaan en je eigen grenzen te stellen.

De beste coaches en trainers uit Oldenzaal

Waar kan ik de beste assertiviteitstraining in Oldenzaal vinden? Daarvoor ben je hier aan het juiste adres. Omdat de vraag naar goede trainingen in de lift zit, hebben we een landelijk netwerk opgericht met alleen de beste assertiviteitstrainingen door heel Nederland. Via deze website kun je daarom ook gemakkelijk de beste assertiviteitstrainingen in Oldenzaal vinden. We hebben alleen kwalitatieve trainingen met de beste coaches in ons bestand opgenomen.

Gratis en vrijblijvende offertes

Zet hier je eerste stap om assertiever te worden en te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling door bij Assertief Direct gratis en vrijblijvende offertes aan te vragen voor assertiviteitstrainingen in Oldenzaal. Binnen korte tijd ontvang je offertes van meerdere assertiviteitstrainingen. Deze vergelijk je vervolgens op prijs, kwaliteit en inhoud van de training. Kies de aanbieder die bij je past.

In Oldenzaal zijn 6 erkende trainingsbureaus aangesloten die jou kunnen voorzien van een assertiviteitstraining en/of cursus. Neem vandaag nog contact op.
Werkgebied informatie

Type code over*: captcha